nieuws

Belgian Bakery Event gaat niet door

Nieuws

Het Belgian Bakery Event, dat eerder werd aangekondigd van 14 tot en met 17 september 2014 in Brussels Expo, gaat niet door.

Belgian Bakery Event gaat niet door

De organisatoren, beroepsverenigingen Unifa, Ubelma en KVBM, kwamen tot deze beslissing door praktische en organisatorische aspecten binnen hun organisaties. Brussels Fairs & Exhibitions, de praktische organisator, wil de bakkerijsector wel blijven ondersteunen en lanceert daarom het nieuwe initiatief Bakery Square.

Bakery Square

Bakery Square moet een trefpunt worden waar de branche zich jaarlijks zal kunnen informeren. Dit nieuwe initiatief wordt geïnteregreerd in de beurs Horeca|Life, die van zondag 15 tot en met 17 september plaatsvindt in Brussels Expo.

Reageer op dit artikel