nieuws

Finalisten ‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ bekend

Nieuws

De voorronde voor de wedstrijd om het ‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ heeft op maandag 18 februari weer plaatsgevonden bij de SVO in Best. 44 professionals leverden hun worstenbroodjes in, tien daarvan zijn door naar de finale.

Finalisten ‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ bekend

Uit de 44 deelnemers, heeft de jury uiteindelijk tien finalisten gekozen. Zij gaan op maandag 18 maart op het Cingel College in Breda hun worstenbroodjes nogmaals bakken. In combinatie met de beoordeling van een mysteryshopper, zal op 20 maart de winnaar bekend worden gemaakt.

De tien finalisten:

Bakkerij de Jong uit  Breda
Bakkerij Bierman uit Kaatsheuvel
Bakkerij Ger Ligthart uit Made
Echte Bakker van der Steen uit Made
Bakkerij de Jong uit Oosterhout
Bakkerij Nagelkerke uit Oudenbosch
Bakkerij Jürgen van Dongen uit Terheijden
Echte Bakker Theo Pastoor uit Tilburg
Bakkerij Léon van Dongen uit Wagenberg
Bakkerij van Dongen uit Made

Social Media prijs

De finalisten maken naast de titel ‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ ook kans op de Social Media Prijs. Iedere finalist ontvangt 5 posters en 500 flyers om de deelname aan de wedstrijd te promoten. Diegene met de meeste ‘likes’ op Facebook wint de Social Media Prijs.

Reageer op dit artikel