nieuws

Bakkerij heeft sterrenrestaurant als klant

Nieuws

Sterrenrestaurant De Molen in Kaatsheuvel is klant van bakkerij Tilburg Sourdough. Een mooi succes, geboekt door twee jonge bakkers die in juli 2012 een nieuw bakkerijconcept startten in het centrum van Tilburg.

Bakkerij heeft sterrenrestaurant als klant

Zuurdesembrood voert de boventoon in het bakkersbedrijf van een 31-jarige ict-er en een even zo oude financieel manager die in februari vorig jaar boventallig werden verklaard bij een call-center. Om vervolgens een bakkerij te beginnen. Voor de buitenwacht heel opmerkelijk, voor henzelf een logische vervolgstap. Adrian Benko en de uit Engeland afkomstige Luc Martin zijn altijd al verzot geweest op koken en lekker eten. Op zaterdag 18 augustus 2012 openden ze Tilburg Sourdough aan de Willem-11 Straat.

 

Een reportage over bakkerij Tilburg Sourdough in Bakkerswereld van 15 februari.

Reageer op dit artikel