nieuws

Bakkerij de Ambacht is Ambachtsbakker van het jaar

Nieuws

Bakkerij de Ambacht uit Numansdorp is uitgeroepen tot Ambachtsbakker van het jaar 2013. De ondernemers Ron van der Velden en Patricia Zevenbergen namen de prijs afgelopen week in ontvangst van directeur Johan Hartog. Ambachtsbakker de Ambacht heeft winkels in Numansdorp, Maasdam en Zuid-Beijerland.

Bakkerij de Ambacht is Ambachtsbakker van het jaar

‘We werken al jarenlang keihard aan ons bedrijf, waarbij kwaliteit en service het allerbelangrijkste zijn. Zo’n eretitel zien wij dan ook als een beloning voor de inzet van ons en al onze medewerkers. Het geeft ons een enorme stimulans om door te gaan met elke dag weer vers brood en banket te maken naar wens van onze klant’, aldus Ron en Patricia.

De eretitel wordt gevierd met de klanten. Voor iedere klant staat een leuke verrassing klaar en de aankomende vijf weken wordt per winkel een ‘klant van de week’ bekend gemaakt. Die krijgt een groot verrassingspakket. 16 maart worden de eerste feestweken afgesloten met een feestelijke open-dag.

Reageer op dit artikel