nieuws

EverBake Group en Hebaco Bakovenbouw voegen ovenactiviteiten samen

Nieuws

EverBake Group, gevestigd te Biddinghuizen, heeft een belang genomen in Hebaco Bakovenbouw BV te Nijverdal. Deze partijen nemen per 1 januari 2013 samen de bakkerijservice en de bijbehorende onderhoudsactiviteiten van Metos over.

EverBake Group en Hebaco Bakovenbouw voegen ovenactiviteiten samen

Bij Hebaco zijn de heren Gelici en Zonnebeld uit het bedrijf getreden. Tot algemeen directeur van Hebaco Bakovenbouw BV is Alie Dommerholt – Ruumpol benoemd. Zij is reeds 21 jaar aan het bedrijf verbonden en fungeerde voorheen als bedrijfsleider.

Hebaco heeft  jarenlang ervaring met de service van diverse ovens waaronder Becker- en Bongard ovens. Het huidige serviceteam wordt uitgebreid tot 8 servicemonteurs waardoor  landelijke dekking wordt gewaarborgd. De productie, bouw en revisie van Hebaco ovens  wordt uitgebreid met het assortiment van Bongard. EverBake Group blijft verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Bongard ovens in Nederland en een gedeelte van België. Met het samenvoegen van alle activiteiten, bestaand uit verkoop, plaatsen van ovens en service en onderhoud, vertrouwt de EverBake Group en Hebaco Bakovenbouw BV erop een sterke basis te creëren voor de lange termijn.

Info EverBake Group: 088 – 73 000 10, info Hebaco: 0548 – 611010.

Reageer op dit artikel