nieuws

Frank Haasnoot en Robin Hoedjes naar Koeweit

Nieuws

KOEWEIT – Frank Haasnoot en Robin Hoedjes verruilen de zilte Noord Hollandse grond voor het hete zand van het Midden Oosten. Beiden gaan een patisseriewinkel opstarten in Koeweit.

Frank Haasnoot en Robin Hoedjes naar Koeweit

KOEWEIT – Frank Haasnoot en Robin Hoedjes verruilen de zilte Noord Hollandse grond voor het hete zand van het Midden Oosten. Beiden gaan een patisseriewinkel opstarten in Koeweit.

Frank Haasnoot, werkzaam bij Dobla en Robin Hoedjes (Crème de la Crème) gaan nar het Midden Oosten op uitnodiging van een ondernemer uit Kuweit. De bedoeling is om een hele exclusieve patisseriezaak op te starten.

 Rolls Royce
Haasnoot: ‘De eigenaar heeft 22 bakkerijwinkels genaamd Mister Baker. Nu wil hij een hele bijzonder concept starten. Dat uniek zal zijn in de wereld. Het wordt een super de luxe winkel en patisserieafdeling. We werken alleen op bestelling en de bestelling wordt per Rolls Royce afgeleverd. Robin wordt sous chef en ik krijg de algemene leiding.’
Haasnoot, die vorig jaar World Chocolate Master werd, blijft actief voor Dobla.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels