nieuws

Europain bron van inspiratie

Nieuws

PARIJS – Vernieuwing is het sleutelwoord voor de komende editie van de Europain 2012 in Parijs.

Europain bron van inspiratie

PARIJS – Vernieuwing is het sleutelwoord voor de komende editie van de Europain 2012 in Parijs.

Nieuwe eetgewoontes, levensstijlen en eetmomenten hebben invloed op de brood- en banketconsumptie Maar hoe speel je daar als bakker op in? Europain heeft daarom een speciale trendruimte ingericht.

Succesconcepten
Nieuw is Rue de Succès. In deze straat van inspiratie worden een achttal retailconcepten getoond die op hun eigen specifieke wijze succesvol en onderscheidend zijn. Ook nieuw is SuccessFood, een beurs voor cateraars die gelijtijkdig plaatsvindt.

Exposanten
Naast bedrijven uit de tarwe- en meelsector zullen er ook aanbieders aanwezig zijn van chocolade, desserts, fournituren en grondstoffen. De organisatie gaat uit van ruim 680 exposanten (gelijk aan editie 2010). Ruim dertig procent hiervan is afkomstig uit het buitenland. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd.

WK Boulangerie
Drie leden van het Nederlands Boulangerie Team vertegenwoordigen ons land tijdens het WK boulangerie dat op de beurs plaatsvindt. Nederland moet op dinsdag 6 maart bakken.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels