nieuws

Bijeenkomst Bakker met Ster op Bakkerij Dagen

Nieuws

AMSTERDAM – De genomineerdenbijeenkomst voor de Bakker met Ster verkiezing wordt gehouden op de Bakkerij Dagen 2012.

AMSTERDAM – De genomineerdenbijeenkomst voor de Bakker met Ster verkiezing wordt gehouden op de Bakkerij Dagen 2012.

De genomineerden worden vlak voor de beurs bekendgemaakt. Tijdens de speciale bijeenkomst op 6 maart krijgen de kanshebbers informatie over het vervolg van de wedstrijd. Ook wordt er een promotiepakket uitgedeeld.

De verkiezing Bakker met Ster wordt voor de vierde keer gehouden. De inschrijving loopt tot 1 januari 2012. Het doel van ‘Bakker met Ster’ is het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale bakkerijbranche. Dit gebeurt door uitzonderlijke prestaties in de branche te benadrukken. De organisatie van ‘Bakker met Ster 2012’ is wederom in handen van het Nederlands Bakkerij Centrum.
 

Reageer op dit artikel