nieuws

Maak gratis kennis met Bakkerswereld

Nieuws

Het is nu mogelijk gratis kennis te maken met Bakkerswereld, hét vakblad voor de bakkerijbranche. Bakkerswereld biedt naast (achtergronden bij) het nieuws uit de sector, alle trends en informatie die de brood- en banketbakker nodig heeft bij het succesvol runnen van een bedrijf. Inspirerende reportages, vaktechnische artikelen, management verhalen, fiscale tips. Onderwerpen en informatie die uw bedrijfsvoering versterken.

Maak gratis kennis met Bakkerswereld

Het is nu mogelijk gratis kennis te maken met Bakkerswereld, hét vakblad voor de bakkerijbranche. Bakkerswereld  biedt naast (achtergronden bij) het nieuws uit de sector, alle trends en informatie die de brood- en banketbakker nodig heeft bij het succesvol runnen van een bedrijf.  Inspirerende reportages, vaktechnische artikelen, management verhalen, fiscale tips.  Onderwerpen en informatie die uw bedrijfsvoering versterken. 

 

 U kunt nu vier maanden lang kennis maken met Bakkerswereld. Geheel gratis en vrijblijvend want aan het eind van deze periode stopt het abonnement zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Als klap op de vuurpijl doet u ook nog eens mee aan de verloting van een prachtige Tauris Cubana 50 black Scooter ter waarde van € 1490,-

Bent u al abonnee? U heeft er vast net zo’n hekel aan als wij. Al die acties waarbij nieuwe abonnees een cadeau krijgen of iets kunnen winnen. En ik dan, denkt u als trouwe abonnee krijg ik niks? Voor u hebben we ook goed nieuws. Vul dit formulier in en u doet ook mee aan de verloting. 

Reageer op dit artikel