nieuws

Bakker Tim van Vegchel blinkt uit

Nieuws

VENLO – Uit vijf genomineerden is Tim van Vegchel (20) gekozen tot Uitblinker 2011 Van Gilde Opleidingen in Venlo.

Bakker Tim van Vegchel blinkt uit

VENLO – Uit vijf genomineerden is Tim van Vegchel (20) gekozen tot Uitblinker 2011 Van Gilde Opleidingen in Venlo.

Van Vegchel werd dit jaar voor de tweede keer op rij Nederlands kampioen broodbakken. In 2010 op mbo-niveau 2, afgelopen april herhaalde hij dat kunststukje een niveau hoger.

‘Een indrukwekkende prestatie’, zo oordeelde de jury Als ambassadeur van Gilde Opleidingen mag Tim op 4 oktober naar de landelijke uitblinkerverkiezing van de MBO Raad in Amsterdam. Vanaf 1 juli kan iedereen op hem stemmen via www.ditismbo.nl

De kersverse uitblinker (werkzaam bij Bakkerij Van Gassel in Ysselsteyn) blijft nuchter onder zijn topprestatie. ‘Ik heb een nieuw recept uitgeprobeerd met drie verschillende soorten meel. Daarnaast heb ik een tulband gemaakt met vruchten en rozijnen. Met een beetje fantasie en creativiteit kun je best ver komen. Ik sta niet zo graag op de voorgrond. Maar uitblinker van Gilde Opleidingen, dat is toch wel erg leuk.’
 

Reageer op dit artikel