nieuws

Hartog weer terug bij Ambachtsbakker

Nieuws

SPAKENBURG – Johan Hartog heeft op 1 januari 2011 de Ambachtsbakkerformule van Wouter de Graaf volledig overgenomen. Hij is daarmee eigenaar geworden van de formule.

Hartog weer terug bij Ambachtsbakker

SPAKENBURG – Johan Hartog heeft op 1 januari 2011 de Ambachtsbakkerformule van Wouter de Graaf volledig overgenomen. Hij is daarmee eigenaar geworden van de formule.

Hartog die van Multivlaai komt, waar hij vorig jaar verantwoordelijk was voor de winkels, heeft in de negen jaar daarvoor ook al gewerkt voor de Ambachtsbakker. Het ambachtelijk bakkersvak, Johan Hartog is zoon van een ambachtelijke bakker, bleef hem aantrekken. Vorig jaar raakte hij opnieuw in gesprek kwam met De Graaf met als gevolg dat hij de formule heeft overgenomen.

De eerste maand heeft hij zich vooral geconcentreerd op de leden en de organisatie. De merkidentiteit van de Ambachtsbakker gaat Hartog versterken, niet alleen in marketing, logo en uitstraling, maar ook in het winkelinterieur. Op dit moment is de eerste Ambachtsbakker daarmee aan het werk. ‘Ik wil de ambachtsbakker naar een hoger plan brengen’, aldus Hartog.
 

Reageer op dit artikel