nieuws

Henrik Wullems wint Gouden Gard

Nieuws

WAGENINGEN – De 25e editie van de Gouden Gard is gewonnen door Henrik Wullems. Het is de tweede grote prijs die hij won.

Henrik Wullems wint Gouden Gard

WAGENINGEN – De 25e editie van de Gouden Gard is gewonnen door Henrik Wullems. Het is de tweede grote prijs die hij won.

Wullems (da Vinci college en werkzaam bij Jarrerau) liet de overige vier kanjers het nakijken met zijn prestatie. Gouden Gard (georganiseerd door Kenwerk) werd gehouden in het NBC. Wullems weet wat winnen is, in 2009 won hij de Talentenprijs. Tweede werd Don Frederiks (ROC Amsterdam, werkzaam bij Vermeer), brons was er voor Ronald Reuvekamp (Deltion College, werkzaam bij Lindeboom). Reuvekamp won eerder dit jaar zilver tijdens het talentenprogramma van BNN.  

Marketingprijs
Henrik Wullems won ook de Marketingprijs. De Marketingprijs is een initiatief van Heerlijk & Heerlijk en is uitgereikt aan de deelnemer die het meeste inhaakte op de behoefte van de huidige consument.

Talentenprijs
29 bakkerijleerlingen op niveau 2 streden om de Talentenprijs. Eerste werd Nicole Schellekens (Huize van Wely, ROC Eindhoven), tweede  Merl Roep (Banketbakkerij Jacques van Bragt, ROC Eindhoven) en derde Pascal de Jong (Patisserie de Rouw, ROC Eindhoven)

Winnaar Consumentenprijs
De deelnemers aan de Talentenprijs dongen met hun inzending gelijk mee naar de Consumentenprijs. Nicole Schellekens gooide de hoogste ogen. De prijs is een week stage bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk.

Reageer op dit artikel