nieuws

Wie volgt Broodje Groffen op?

Nieuws

ZOETERMEER – Erkende leerbedrijven in de bakkerijsector worden opgeroepen zich aan te melden voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2012 in de Bakkerij .

Wie volgt Broodje Groffen op?

ZOETERMEER – Erkende leerbedrijven in de bakkerijsector worden opgeroepen zich aan te melden voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2012 in de Bakkerij .

De verkiezing is een initiatief van Kenwerk en de sociale partners. Dit jaar werd Broodje Groffen uit Bergen (foto) op Zoom tot Leerbedrijf van het Jaar uitgeroepen. Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor goede praktijkopleiding en helpen jonge vakmensen op weg in de bakkerijbranche. Ieder leerbedrijf in de bakkerij, zowel grote als kleine bedrijven, kan zich kandidaat stellen voor de verkiezing. Belangrijke criteria zijn of het leerbedrijf een duidelijk en stimulerend opleidingsbeleid kent en een goed arbeidsklimaat heeft. Het gaat om de inzet en kwaliteit van het leerbedrijf. Met deze verkiezing kan een leerbedrijf laten zien wat het waard is.

De verkiezing onderstreept het belang van goede leerbedrijven voor de bakkerij. De tien beste leerbedrijven ontvangen op schrift een rapportage over de staat van het opleiden als leerbedrijf. Tot 1 november kan men zich aanmelden. Voor meer informatie: www.kenwerk.nl/leerbedrijfvanhetjaar.

Lees ook:
Broodje Groffen Leerbedrijf van het Jaar 2011 Bakkerij
 

Reageer op dit artikel