nieuws

Tv-spots warme bakker weer op de buis

Nieuws

HILVERSUM – De nieuwe tv-spots ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ zijn van 27 september tot 7 oktober weer te zien op de tv.

Tv-spots warme bakker weer op de buis

HILVERSUM – De nieuwe tv-spots ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ zijn van 27 september tot 7 oktober weer te zien op de tv.

In de imagocampagne draait het om wat de warme bakker en banketbakker zo bijzonder maakt: de toewijding, passie en liefde voor het vak, die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. De campagne is een initiatief van de Commissie Detailhandel Brood en Banket van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA). De nieuwe campagne is in het voorjaar gestart en goed ontvangen in de bakkersbranche.

Ook op internet
De tv-spots worden uitgezonden via Nederland 1, 2 en 3, de RTL-zenders en de regionale publieke zenders. In totaal worden dit jaar met de tv-spots ruim 8 miljoen consumenten bereikt. De commercial ook te bekijken op www.warmebakker.nl.

Gratis raamstickers
In het voorjaar hebben alle ambachtelijke brood- en banketbakkers gratis raamstickers ontvangen waarmee ze maximaal kunnen profiteren van de tv-campagne. Ambachtelijke brood- en banketbakkers die staan ingeschreven bij het HBD en HBA kunnen gratis extra raamstickers bijbestellen via www.hbd.nl/warmebakker (zo lang de voorraad strekt). De raamstickers zijn er in twee versies: warme bakker en banketbakker.
 

Reageer op dit artikel