nieuws

Patissier van Oegstgeest opent met reuze macarontaart

Nieuws

OEGSTGEEST – ‘De Patissier van Oegstgeest’ opent zaterdag 17 september op spectaculaire wijze haar deuren. Klanten kunnen de grootste macarontaart van Nederland bewonderen.

Patissier van Oegstgeest opent met reuze macarontaart

OEGSTGEEST – De Patissier van Oegstgeest opent zaterdag 17 september op spectaculaire wijze haar deuren. Klanten kunnen de grootste macarontaart van Nederland bewonderen.

 De grootste macarontaart van Nederland heeft afmetingen van 2,20 meter hoog en 1,65 meter breed. De taart bevat wel 6000 gevulde macarons. Eigenaren van De Patissier van Oegstgeest zijn Theo Derix en Marco Kruit. Samen leiden zij ook Crème de la Crème Patisserie in Zoeterwoude

De Patissier van Oegstgeest draait al een aantal weken proef. Marco: ‘De reacties van de klanten zijn overweldigend. We verwachten dan ook een aantrekkingskracht te hebben op de hele regio Haaglanden, Leiden en Bollenstreek.’ Theo: ‘Komend weekend presenteren we ons helemaal zoals we zijn: een exclusieve patisserie met culinaire aanvullingen in het assortiment. In een presentatie waarbij je je waant in een juwelierszaak, afgewisseld met Bourgondische accenten.’

  

Reageer op dit artikel