nieuws

Grote reclamecampagne Slankbrood

Nieuws

DOETINCHEM – Slankbrood, het brood dat het hongergevoel wegneemt, krijgt steeds meer bekendheid in Nederland. Om de bekendheid verder te vergroten, wordt binnenkort een grote reclamecampagne gestart.

DOETINCHEM – Slankbrood, het brood dat het hongergevoel wegneemt, krijgt steeds meer bekendheid in Nederland. Om de bekendheid verder te vergroten, wordt binnenkort een grote reclamecampagne gestart.

Naast een campagne in landelijke tijdschriften als Weekend en Party en huis-aan-huis kranten, wordt et brood binnenkort gepromoot tijdens het RTL-4 programma Apotheek en Gezondheid. Ook komt er een commercial. Opnames hiervoor worden gemaakt bij Bakkerij Klok in Lunteren.

Echte Bakker Rikus Berghuis uit Beilen heeft het brood ontwikkeld samen met externe initiatiefnemers. Hij claimt dat het eten van Slankbrood vetvorming vermindert, vetafbraak versnelt, er minder behoefte aan eten ontstaat, de lekkere trek voorkomt en energie geeft.
 

Reageer op dit artikel