nieuws

Danvo failliet verklaard

Nieuws

RIEL – Eerdere deze week vroeg de bakkerij surseance van betaling aan. Gisteren (donderdag 22 september) is het bedrjf failliet verklaard.

Danvo failliet verklaard

RIEL – Eerdere deze week vroeg de bakkerij surseance van betaling aan. Gisteren (donderdag 22 september) is het bedrjf failliet verklaard.

Dat bevestigt Ralf van der Pas, kantoorgenoot van curator Deterink. Het faillisement is uitgesproken door de Rechtbank in Den Bosch. De curator bekijkt momenteel samen met de bank de mogelijkheid voor een doorstart.

Danvo maakt voorgebakken, diepgevroren en gekoelde broodspecialiteiten. Wekelijks roller er ruim 2 miljoen broodjes van de band bestemd voor binnen- en buitenland. De curator was niet bereikbaar voor commentaar.

 
 

Reageer op dit artikel