nieuws

Speciaal jaar voor bakkerij Van Asperen

Nieuws

DRIEBERGEN – Al 65 jaar geurt het dagelijks in bakkerij Van Asperen naar ambachtelijk brood en is er elke dag vers banket. Reden voor een feestelijke week vol aantrekkelijke aanbiedingen.

Speciaal jaar voor bakkerij Van Asperen

DRIEBERGEN – Al 65 jaar geurt het dagelijks in bakkerij Van Asperen naar ambachtelijk brood en is er elke dag vers banket. Reden voor een feestelijke week vol aantrekkelijke aanbiedingen.

Bakker van Asperen begint 29 augustus met speciale 65 jarige jubileum acties. Gedurende een week kunnen klanten met aantrekkelijke kortingen allerlei broden en banket kopen. Op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september zijn er ook nog speciaal gevulde tassen, die in plaats van 21 euro voor 9,75 euro worden verkocht. In de stevige tas zit een brood naar keuze, 4 gesorteerde harde bollen, 6 zachte witte bollen, 6 krentenbollen en een appelcake. ‘Het is een speciaal jaar voor ons,’ aldus Angeline van Asperen in het regionale Nieuwsblad De Kaap.

Angeline heeft dit jaar de zaak van haar ouders overgenomen. Twee jaar geleden begon het bij haar te kriebelen. ‘Ik wil graag dat het bedrijf blijft bestaan, want het is een mooie zaak,’ aldus Angeline, die tegen de verwachting in voor het bakkersvak koos. De bakkersdochter studeerde rechten in Leiden en werkte ook enkele jaren als juriste. Maar nu is ze dus bakker; vader en moeder Geerit en Adri blijven voorlopig nog stand by. 

Bakkerij van Asperen heeft twee vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en beschikt desgewenst ook over een bezorgdienst.
 

Reageer op dit artikel