nieuws

Banketbakkerij Rozenveld nu al dicht

Nieuws

GRONINGEN – Banketbakkerij Rozenveld in Groningen heeft de deuren nu al gesloten. In het pand komt een Blokker vestiging.

Banketbakkerij Rozenveld nu al dicht

GRONINGEN – Banketbakkerij Rozenveld in Groningen heeft de deuren nu al gesloten. In het pand komt een Blokker vestiging.

Volgens de verbitterde eigenaar Klaas Rozenveld moet hij plaatsmaken, omdat Blokker meer betaalt dan hij. Marcel Scholtes, woordvoerder van Garden Building, de eigenaar van het pand, wil niet uitweiden over de kwestie. ‘De rechter heeft uitspraak gedaan en ons in het gelijk gesteld. Daarna hebben we nog compromisvoorstellen gedaan, maar de heer Rozenveld wilde nergens aan meewerken. Er zat niks anders op dan het pand te ontruimen.’ Rozenveld was niet meer bereikbaar voor een reactie. De banketbakkerij is inmiddels al gesloten.

Lees ook: ‘Ze hebben me kapot gemaakt’

Reageer op dit artikel