nieuws

Team Sonneveld bedwingt Alpe d’Huez 42 keer

Nieuws

ALPE D’HUEZ – Zeven medewerkers van Sonneveld doen vandaag mee aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Het team wil minimaal 25.000 euro inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Team Sonneveld bedwingt Alpe d’Huez 42 keer

ALPE D’HUEZ – Zeven medewerkers van Sonneveld doen vandaag mee aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Het team wil minimaal 25.000 euro inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Alle deelnemers streven ernaar de Alpe d’ Huez 6 keer te beklimmen. Het team is ontstaan door een persoonlijk initiatief van John Smit, rayon manager bij Sonneveld. De overige fietsers zijn Kevin Timmer, Hiljo Hillebrand, Leon de Bruijn, Peter de Heijde, Wilma de Heijde en John de Vos.

Het team is vanochtend om 4.30 gestart voor de eerste beklimming. Bart Ebbers, hoofd verkoop ambacht liet vanaf de berg weten dat het team goed bezig is. Momenteel zijn de heren en dame bezig met de derde beklimming. 

Colletje
Om extra geld op te halen heeft Sonneveld samen met een aantal bakkers ’t Colletje bedacht.  ’t Colletje is een 400 grams volkorenbrood met extra tarwevezels. Per verkocht ‘Colletje’ (adviesprijs 1,39) wordt € 0,30 gedoneerd aan Stichting Alpe d’HuZes.

Gutter
Net als vorig jaar sponsort Bakkerij Kees Gutter uit Monnickendam de duizenden fietsers  door ze te trakteren op mueslibollen. In toaal doen 4000 mensen mee aan de epische fietstocht die 20 miljoen euro moet opleveren voor het KwF.

Bekijk de beelden vanavond 19.00 uur op NCRV/NOS
 

Reageer op dit artikel