nieuws

Biobrood aan huis met bakfiets

Nieuws

GRIMBERGEN – In het Belgische Grimbergen wordt tegenwoordig biobrood aan huis geleverd. Het initiatief komt van een plaatselijke bioboerderij. Belangrijk detail: de levering gebeurt met een biobakfiets.

GRIMBERGEN – In het Belgische Grimbergen wordt tegenwoordig biobrood aan huis geleverd. Het initiatief komt van een plaatselijke bioboerderij. Belangrijk detail: de levering gebeurt met een biobakfiets.

Den Diepen Boomgaard is een bioboerderij gelegen in Grimbergen. Ze biedt biologische groente- en fruitabonnementen aan, heeft een cateringservice voor bedrijven en deelt recepten op z’n website, die ook volledig op groene energie draait. Het laatste initiatief is levering van biobrood aan huis. Maar dan wel op een milieuvriendelijke manier: per fiets! meldt Vivat.

Klanten hebben de keuze tussen volgende gesneden broden: groot wit, groot meergranen, klein wit, klein meergranen. Voor een levering moeten de klanten zich registreren op de website en een broodkaart aanvragen.

Reageer op dit artikel