nieuws

Betalingsproblemen pensioenpremie opgelost

Nieuws

GRONINGEN – Enkele bakkers ondervonden de afgelopen maanden onterechte aanmaningen van de het Pensioenfonds Bakkersbedrijf. Die problemen zijn hersteld.

Betalingsproblemen pensioenpremie opgelost

GRONINGEN – Enkele bakkers ondervonden de afgelopen maanden onterechte aanmaningen van de het Pensioenfonds Bakkersbedrijf. Die problemen zijn hersteld.

Dat stelt Jack Wiersma van TKP, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de afwikkeling van de premies. Diverse bakkers kregen de afgelopen foutieve aanmaningen van maandpremies die waren betaald. Reden van de hapering is een nieuw betalingssysteem.

Wiersma: ‘De problemen zijn bekend en zijn inmiddels opgelost. Bakkers hebben een excuusbrief ontvangen.’ Mocht er onverhoopt toch nog iets fout gaan adviseert hij om dat te melden bij de werkgeversdek van het pensioenfonds.

 

Reageer op dit artikel