nieuws

Bakkerij Theo Sturkenboom krijgt nieuwe eigenaar

Nieuws

KORTENHOEF – Theo Sturkenboom houdt het voor gezien. De bakker uit Kortenhoef geeft, na jaren een eigen zaak te hebben gehad, op 4 juli het stokje over.

KORTENHOEF – Theo Sturkenboom houdt het voor gezien. De bakker uit Kortenhoef geeft, na jaren een eigen zaak te hebben gehad, op 4 juli het stokje over.

Jeroen van der Linden is per 4 juli de eigenaar van het gerenommeerde bakkersbedrijf. Van der Linden (26) heeft Vakschool Wageningen gedaan. In die tijd was hij ook al werkzaam bij Sturkenboom als zaterdaghulp en vakantiekracht.

Na zijn opleiding maakte hij de overstap naar Bouwer&Officier en Orbak. ‘Ik wilde altijd al een eigen zaak en dat wist Theo’, verklaart hij de keuze voor het eigen ondernemerschap. Van der Linden gaat voorlopig niets veranderen, ook de naam Sturkenboom blijft gehandhaafd.

Actie
Om de overname extra glans te geven, houdt Van der Linden een actie. Samen met Krijger en Zeelandia heeft hij ‘Broodje Beter’ ontwikkeld. Het is een meergranen volkorenbroodje met gebruineerde zonnebloempitten. Van het 400 grams broodje (€1,50) gaat 50 cent naar de stichting ALS die strijdt tegen de gelijknamige spierziekte.
 

Reageer op dit artikel