nieuws

Cd rom vol patisserie-inspiratie

Nieuws

DOETINCHEM – Wil Doomen, vaktechnisch medeweker van Bakkerswereld, heeft een cd rom Patisserie gemaakt. De Cd rom bevat 330 foto’s van eindproducten, 25 hoofdstukken, 600 vaktermen en 700 recepten met werkwijze.

Cd rom vol patisserie-inspiratie

DOETINCHEM – Wil Doomen, vaktechnisch medeweker van Bakkerswereld, heeft een cd Patisserie gemaakt. De Cd  bevat 330 foto’s van eindproducten, 25 hoofdstukken, 600 vaktermen en 700 recepten met werkwijze.

Met deze cd rom heeft Doomen zo veel mogelijk basisrecepten met diverse toepassingen beschreven en hij hoopt daarmee een bijdrage te hebben geleverd ‘aan ons prachtig beroep.’

Wil Doomen is een gepassioneerd vakman. Al meer dan 30 jaar is hij als vaktechnisch medewerker verbonden aan Bakkerswereld. Als vakleraar gaf hij 22 jaar les aan de vakschool Zomerhof en de laatste 12 jaar op het Albeda College in Rotterdam.

Hij was betrokken bij de examencommissie V.B.O.B en tal van vakwedstrijden. Voor zijn verdiensten werd hij verschillende malen onderscheiden, zoals met het erelidmaatschap van de Richemont Club te België, in 2007 werd door het Nederlands patisserieteam benoemd tot Guardian of Pastry Arts.
De Cd-rom is te bestellen voor € 15.00 via wildoomen@versatel.nl
 

Reageer op dit artikel