nieuws

Beursprogramma Bakkersvak verder uitgebreid

Nieuws

ROSMALEN – Bijna 100 exposanten zijn aanwezig op de nieuwe vakbeurs Bakkersvak. Het Bakkerijmuseum en het BoulangerieTeam geven de beurs extra dynamiek.

Beursprogramma Bakkersvak verder uitgebreid

ROSMALEN – Bijna 100 exposanten zijn aanwezig op de nieuwe vakbeurs Bakkersvak. Het Bakkerijmuseum en het BoulangerieTeam geven de beurs extra dynamiek.

Onder leiding van Hans Som verzorgt het BoulangerieTeam live demonstraties waar innovatieve productconcepten met geur, smaak en vorm centraal staan. Bezoekers kunnen meekijken hoe twee bakkers vele Franse artisanale broodsoorten bereiden door middel van veel voordeeg en zuurdesem.

Tijdens de deegopmaak wordt gebruik gemaakt van de nieuwste diviseuse. Uiteraard dagen de bakkers de bezoekers uit om ook zelf een schort voor te binden.

Bakkerijmuseum
Bakkerijmuseum Luyksgestel presenteert bij de ingang van de beurs onder meer workshops. In samenwerking met de Rooi Pannen en Bakkerij van Heeswijk worden bavaroishapjes en Alpe D’huzes koeken bereid.

Totaalpakket
Naast de demonstraties van het BoulangerieTeam presenteert Bakkersvak een eigen proefcorner, een Ondernemerscafé en de Food Design Experience waar de professionals van de toekomst oude producten in een nieuw jasje gieten.

Meer informatie
Bakkersvak is geopend op zondag 22 en maandag 23 mei van 12.00 uur tot 20.00 uur. Parkeren bij Autotron Rosmalen is gratis. Voor meer informatie over het beursprogramma of het registreren voor een gratis bezoek: www.easyFairs.com/bakkersvak-nl

 

Reageer op dit artikel