nieuws

Bakkerijbranche zondag op tv

Nieuws

DOETINCHEM – De bakkerijbranche komt zondag 22 mei twee keer op RTL4. ’s Ochtend in het programma Enjoy Life en ’s avonds Lekker weg aan tafel.

Bakkerijbranche zondag op tv

DOETINCHEM – De bakkerijbranche komt zondag 22 mei twee keer op RTL4. ’s Ochtend in het programma Enjoy Life en ’s avonds Lekker weg aan tafel.

In het programma Enjoy Life, Belevenissen Onderweg  om 11.00 uur is een reportage te zien over het sterrenfeest van zaterdag 14 mei in Eindhoven.  Het programma wordt herhaald op zaterdag 28 mei om 10.00.

Broekmans
In het programma ‘Lekker Weg Aan Tafel’ om 17.00 uur is te zien hoe topkok Rene Pluijm op bezoek gaat bij Thijs Broekmans in Panningen. In dit programma staat elke week een bepaalde regio van Nederland centraal. In de uitzendingen worden ook producten uit de (banket)bakkerij belicht.
 

Reageer op dit artikel