nieuws

Bakery Award mogelijk prooi Huize Goegebuur

Nieuws

ROESELARE – Huize Goegebeur uit de Meense Heirweg maakt kans om de prestigieuze Bakery Management Award te winnen. Een prijs voor een totaalaanpak.

Bakery Award mogelijk prooi Huize Goegebuur

ROESELARE – Huize Goegebeur uit de Meense Heirweg maakt kans om de prestigieuze Bakery Management Award te winnen. Een prijs voor een totaalaanpak.

De Bakery Management Award is aan zijn derde editie toe. De Belgische wedstrijd wordt om de twee jaar georganiseerd. Met deze ondernemersaward worden succesvolle artisanale bakkers bekroond en tot voorbeeld en inspiratiebron van hun collega-bakkers gesteld.

De wedstrijd heeft niets te maken met de vraag wie de lekkerste taart bakt of wie de mooiste zaak heeft. Het zijn de langetermijnvisie van de bakkerij, analyse van de lokale marktsituatie, personeelsbeleid, verkoop en marketing die hier onder de loep genomen worden

Reageer op dit artikel