nieuws

Bus Stop Bakery maakt banket weer sexy

Nieuws

TILBURG – Meesterpatissier Rudolph van Veen maakt samen met acht studenten van de Tilburgse Fontys Academy for Creative Industries banket weer sexy. Hoe? Door met een roze, Amerikaanse schoolbus cupcakes uit te delen.

Bus Stop Bakery maakt banket weer sexy

TILBURG – Meesterpatissier Rudolph van Veen maakt samen met acht studenten van de Tilburgse Fontys Academy for Creative Industries banket weer sexy. Hoe? Door met een roze, Amerikaanse schoolbus cupcakes uit te delen.

In de bus zijn zowel traditionele als verrassende smaken te koop, zoals Oma’s Mokka en Marshmallow Fluff. Daarnaast worden in de Bus Stop Bakery zogenaamde clubcakes verkocht, een vaak hartige variant op de cupcake, die een combinatie vormt tussen een wafel en een clubsandwich. Alle recepten zijn ontwikkeld door Rudolph van Veen.

Toerschema
De bus toert de komende maanden regelmatig door Nederland. De route voert langs bestaande bushaltes en rijdt naar bijvoorbeeld festivals of andere evenementen. De bus kan ook worden geboekt. Bekijk de route

Muziek
De rijdende bakkerij wil de bezoekers een complete beleving bieden. Daarom geeft de bus jonge muzikanten, veelal studenten van de Rock Academy uit Tilburg, een podium. Aanstormende talenten kunnen meereizen en muziek maken.

Volg de Bus via Twitter
 

Reageer op dit artikel