nieuws

Nieuw broodconcept op Schiphol

Nieuws

SCHIPHOL – Schiphol krijgt een nieuw broodconcept. Horecaorganisatie HMSHost opent in Lounge 3 op Schiphol het broodconcept bread!.

SCHIPHOL – Schiphol krijgt een nieuw broodconcept. Horecaorganisatie HMSHost opent in Lounge 3 op Schiphol het broodconcept bread!.

Broodconcept bread! komt centraal in Lounge 3, aldus Missethoreca.nl. Passagies met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een voorafgemaakte huisselectie. Bij de uitwerking van het assortiment is onder meer samengewerkt met Carl Siegert.

Puur en eerlijk staan centraal bij bread!, zo laat HMSHost weten. Dit komt onder meer terug in het assortiment, de kleding, de inrichting waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen.

 

Reageer op dit artikel