nieuws

Broodautomaat vol met orgaanvlees

Nieuws

MECHELEN – Een broodautomaat aan het Total-benzinestation in de Leuvensesteenweg is in de nacht van woensdag op donderdag volgepropt met orgaanvlees.

Broodautomaat vol met orgaanvlees

MECHELEN – Een broodautomaat aan het Total-benzinestation in de Leuvensesteenweg is in de nacht van woensdag op donderdag volgepropt met orgaanvlees. 

Wie het vlees in de broodautomaat in het Belgische Mechelen stak,is nog niet duidelijk. Eerder gebeurde hetzelfde al in het Leuvense. Het was bakker Kevin Dusoir van bakkerij Lints die de ontdekking deed.‘Ik wilde de oude broden uit de automaat halen en er nieuwe broden insteken. De automaat zat echter vol met orgaanvlees. Ik schrok enorm’, zegt hij in De Standaard.

‘De daders hebben de broodautomaat wellicht geopend door er geld in te steken en er een brood uit te halen. In plaats van het deurtje terug dicht te doen, hebben ze vacuüm verpakt vlees in de plaats gelegd.’ Schade hebben de daders niet aangericht aan het toestel. Er werd ook niets gestolen. In een anonieme mail – met als afzender L S – aan enkele krantenredacties stond gisteren te lezen dat het niet om een studentengrap ging. Wel werd in een tweede mail een filmpje verstuurd waarin beelden van een eerdere actie te zien waren. Ook toen werd vlees in broodautomaten gestoken.

 

Reageer op dit artikel