nieuws

Leerlingen Patisserie Tummers succesvol

Nieuws

HEEMSTEDE – Alledrie de leerlingen van Tummers patisserie passionnelle zijn bij de vakwedstrijden van het ROC Leiden in de prijzen gevallen.

Leerlingen Patisserie Tummers succesvol

HEEMSTEDE – Alledrie de leerlingen van Tummers patisserie passionnelle zijn bij de vakwedstrijden van het ROC Leiden in de prijzen gevallen.

Emily de Jonge werd eerste in haar categorie niveau 2 banketbakker. Emily koos voor het thema Walt Disney. Geinspireerd door de maandelijkse showstukken van Ronald van Haarlem en Daniel Jongsma maakte zij een chocolade Mickey Mouse op een sokkel van chocolade en marsepein, aangevuld met marsepeinen Pluto figuurtjes. Naast de eerste prijs in haar categorie won ze ook de overall prijs, omdat ze de hoogste score had. Van de 150 gejureerde inzendingen.

Nathan van Duin won de tweede prijs in de categorie niveau 3 Allround banketbakker met het thema Bella & the Beast. Zilver was er ook voor Rosanne Buitenhuis (niveau 2 banketbakker) met het thema “Memoires of a Geish
 

 

 

Reageer op dit artikel