nieuws

Biesheuvel voorzitter MKB-Nederland

Nieuws

DEN HAAG – Ondernemer Hans Biesheuvel volgt Loek Hermans op als voorzitter van MKB-Nederland. Dat heeft MKB-Nederland donderdag bekendgemaakt

Biesheuvel voorzitter MKB-Nederland

DEN HAAG – Ondernemer Hans Biesheuvel volgt Loek Hermans op als voorzitter van MKB-Nederland. Dat heeft MKB-Nederland donderdag bekendgemaakt

De benoeming gaat in per 1 juni, als de algemene ledenvergadering formeel instemt. Tot die tijd neemt Michael van Straalen het voorzitterschap van MKB-Nederland waar. De 45-jarige Biesheuvel is oprichter van investerings- en adviesbureau Habest Holding. Sinds 2000 is hij actief als investeerder, commissaris en onafhankelijk adviseur bij diverse ondernemingen.

Net als zijn voorganger Hermans is Biesheuvel lid van de VVD, waar hij voorzitter is van de partijcommissie economische zaken. Hermans stond bijna acht jaar aan het roer van MKB-Nederland. Eerder deze maand nam hij afscheid van de werkgeversorganisatie om zijn handen vrij te hebben voor het lijsttrekkerschap voor de VVD bij de Eerste Kamerverkiezingen.

 

Reageer op dit artikel