nieuws

Achtste seizoen Taarten van Abel in nieuwe bakkerij

Nieuws

AMSTERDAM – De achtste serie Taarten van Abel start op zondag 3 april. Dit seizoen voor het eerst op locatie in Abels eigen bakkerij.

Achtste seizoen Taarten van Abel in nieuwe bakkerij

AMSTERDAM – De achtste serie Taarten van Abel start op zondag 3 april. Dit seizoen voor het eerst op locatie in Abels eigen bakkerij.

In de nieuwe serie ontvangt Abel (Siemon de Jong) zijn bakkers-assistenten in zijn buitenhuisje bij Amsterdam. In deze gezellige bakkerij kunnen de gasten zich eerst opwarmen bij de houtkachel en de brieven, kaarten en kunstwerken van andere kinderen bewonderen.

In Taarten van Abel voert Siemon de Jong, eigenaar van Taart van m’n tante in Amsterdam) openhartige gesprekken met kinderen van 8 tot 12 jaar, terwijl ze samen een bijzondere taart voor een speciaal persoon bouwen. De kinderen luchten hun hart, wat voor aangrijpende en komische momenten zorgt.

Reageer op dit artikel