nieuws

Patisserie centraal in nieuw televisieprogramma

Nieuws

BRUSSEL – Na Beste bakker van Vlaanderen komt de Belgische zender dit voorjaar VT-4 met een nieuw programma waar het bakkersvak centraal staat.

Patisserie centraal in nieuw televisieprogramma

BRUSSEL – Na De beste bakker van Vlaanderen komt de Belgische zender dit voorjaar VT-4 met een nieuw programma waar het bakkersvak centraal staat.

Het tv-programma ‘Goe Gebakken’ legt de nadruk op puur bakplezier en heerlijke zoetigheden uit de oven om thuis klaar te maken. Het concept van is verrassend eenvoudig: elke aflevering zet patissier-host Sofie Dumont een aantal lekkernijen op tafel: simpele en tijdloze recepten, die al populair waren in grootmoeders keuken, maar ook in hedendaagse leefkeukens nog gemaakt en gesmaakt kunnen worden. Sofie: ‘Bakken hoeft niet stresserend te zijn. Ik wil het publiek ervan overtuigen dat het ook gezellig kan zijn, leuk, simpel en gewoonweg lekker.’

 

Reageer op dit artikel