nieuws

Bommelding bij Puratos

Nieuws

DILBEEK – Puratos is opgeschrikt door een bommelding. Driehonderd werknemers van het bedrijf moesten worden geëvacueerd.

Bommelding bij Puratos

DILBEEK – Puratos is opgeschrikt door een bommelding. Driehonderd werknemers van het bedrijf moesten worden geëvacueerd.

De bommelding werd vrijdag gedaan via een anonieme email. Hierin stond dat er verschillende pakketten met C4-explosieven verstopt waren en dat die in de loop van de dag tot ontploffing gebracht zouden worden. De politie heeft onderzoek gedaan, maar heeft geen explosieven gevonden.

Over het motief is nog niets bekend. De politie onderzoekt de zaak nog, aldus een woordvoerder van Puratos. Door de bommelding liep de productie vertraging op. Het voorval heeft geen gevolgen voor de levering aan klanten, aldus de woordvoerder.
Politie commissaris Ellen De Ruyck van de lokale politie van Dilbeek was niet bereikbaar voor commentaar.
 

Reageer op dit artikel