nieuws

Bakker Van Heeswijk nieuwe partijvoorzitter CDA

Nieuws

LUYKSGESTEL – Bakkerondernemer Peter van Heeswijk (44) is de nieuwepartijvoorzitter van het CDA. De eigenaar van Bakkerij van Heeswijk uit Luyksgestel is afgelopen zaterdag door de leden gekozen op het partijcongres.

Bakker Van Heeswijk nieuwe partijvoorzitter CDA
PETER VAN HEESWIJK KANDIDAAT VOORZITTER CDA:DEN HAAG;20APR2007***ARCHIEFFOTO 18APR2007***- Peter van Heeswijk uit Bergeijk is samen met Jeroen Alting von Geusau uit Beek en Donk kandidaat voor het voorzitterschap van het CDA. Deze twee namen zijn bekend gemaakt in een persconferentie van het CDA op 20 april 2007. Tot 6 mei kunnen tegenkandidaten worden aangemeld. Beide […]

 

LUYKSGESTEL – Bakkerondernemer Peter van Heeswijk (44) is de nieuwepartijvoorzitter van het CDA. De eigenaar van Bakkerij van Heeswijk uit Luyksgestel is afgelopen zaterdag door de leden gekozen op het partijcongres.

 

Een ruime meerderheid van 63 procent, wat neerkomt opruim 9100 stemmen, koos voor bakkerondernemer Van Heeswijk. Hij versloeg hiermee Jeroen Alting von Geusau (39), die 37 procent van de stemmen binnenhaalde. Peter Van Heeswijk volgt Marja van Bijsterveldt op, die staatssecretaris van Onderwijs is geworden voor het CDA. Honderd mensen hadden gesolliciteerd naar de functie.
 

Reageer op dit artikel