nieuws

Nationale vezelweken voor ambachtelijke bakkers

Nieuws

DORDRECHT – Gb Plange houdt in samenwerking met het Voedingscentrum en de Maag Lever Darm Stichting ‘De Nationale Vezelweken’. ‘De Nationale Vezelweken’ vinden plaats in en om de ambachtelijke bakkerswinkel.

Nationale vezelweken voor ambachtelijke bakkers

DORDRECHT – Gb Plange houdt in samenwerking met het Voedingscentrum en de Maag Lever Darm Stichting ‘De Nationale Vezelweken’. ‘De Nationale Vezelweken’ vinden plaats in en om de ambachtelijke bakkerswinkel. 

De initiatiefnemers willen consumenten bewust maken van het belang van voldoende vezels voor een gezonde spijsvertering. De actie vindt exclusief plaats via ambachtelijke bakkerswinkels. Bakkers promoten hun gehele assortiment vezelrijke broden tijdens De Nationale Vezelweken (8-25 september) met een speciaal en uitgebreid actiepakket dat verkrijgbaar is via Gb Plange.

Nationale Vezeltest
De promotie bestaat onder meer uit kranten met toegankelijke informatie over brood, voeding en vezels, de Nationale Vezeltest op internet en een Vezelwedstrijd, waarmee consumenten aantrekkelijke prijzen winnen. Ook is er een grootscheepse activiteit met social media. Verder zorgen de initiatiefnemers samen met de ambachtelijke bakkers, voor media-aandacht. Zo wordt veel informatie verstrekt over het belang van voldoende vezels en over de meerwaarde van de ambachtelijke bakker en ambachtelijk brood.

Meer informatie: www.nationalevezelweken.nl

Lees ook
Gb Plange wint Jaarprijs Voedingscentrum met VollerKoren

Lees alle berichten over Gb Plange

Reageer op dit artikel