nieuws

Top patissiers doen gooi naar titel Meester Patissier

Nieuws

WAGENINGEN – De wens om een Meestertitel in het leven te roepen, gonsde al sinds de oprichting van het Nederlands Patisserie Team. Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen deden afgelopen vrijdag een gooi naar de hoogst haalbare onderscheiding in de banketbakkerij van Nederland.

Top patissiers doen gooi naar titel Meester Patissier

WAGENINGEN – De wens om een titel Meester Patissier in het leven te roepen, gonsde al sinds de oprichting van het Nederlands Patisserie Team. Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen deden afgelopen vrijdag een gooi naar de hoogst haalbare onderscheiding in de banketbakkerij van Nederland. 

De twee top patissiers werkten van woensdag 19 tot en met 21 mei uren lang aan hun opdracht in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Naast patisserieproducten, taarten, bonbons, desserts en gebak, moesten Van Beckhoven en Van Veen een showstuk neerzetten. Van Beckhoven had ‘industrieel’ als thema gekozen voor zijn showstuk. Van Veen liet zich inspireren door de zangeres Lady Gaga.

Vrijdag 21 mei presenteerden zij hun creaties aan de jury en genodigden. Op het Nationaal Bakkerij Gala wordt bekendgemaakt of de twee patissiers de Meestertitel hebben verdiend.

Bekijk de creatie van Rudolph van Veen (video)
Bekijk de creatie van Robèrt van Beckhoven (video)
 

Reageer op dit artikel