nieuws

Nieuwe winkel Banketbakkerij Looijenga

Nieuws

NIJMEGEN – Banketbakkerij Looijenga uit Nijmegen heeft een metamorfose ondergaan. De binnen- en buitenkant van de winkel zijn flink onderhanden genomen door de eigenaren.

Nieuwe winkel Banketbakkerij Looijenga

NIJMEGEN – Banketbakkerij Looijenga uit Nijmegen heeft een metamorfose ondergaan. De binnen- en buitenkant van de winkel zijn flink onderhanden genomen door de eigenaren.

‘De winkel was ouderwets en nu is die top’, stelt eigenaar Goos Jan Looijenga enthousiast. Een verbouwing die ook hard nodig was volgens de Nijmeegse banketbakker: ‘Het is 2010. Je moet mee met de tijd. De winkel was van 1980 en de laatste facelift dateerde van 1992 dus dat werd hoog tijd. Bovendien misten we presentatieruimte.

Dat probleem heeft Looijenga opgelost met een uitbreiding van 17 vierkante meter door het naastgelegen kantoor bij de winkel te betrekken. Hierdoor is er genoeg ruimte ontstaan voor eenlaagse toonbanken. ‘We presenteren ons gebak en bonbons op eenlaagse meubels van natuursteen. Het klein gebak en vlaaien bieden we voorverpakt aan in de koeling. Nieuw is ook de automatische schuifdeur.

Om meer licht in de winkel te krijgen, heeft Looijenga de luifel voor het pand weggehaald. Voor een betere klantenservice zijn er extra voorraadkasten achter de toonbanken geplaatst waardoor de winkelmedewerker niet meer naar achteren hoeft om een product te halen. De winkel is ingericht door Lemmens.

Meer Lemmens winkels
Banketbakkerij Govert van Nunen opent chocolaterie
Nieuwe zaak Lamers in Oss
Gouden Schieter voor beste winkel Echte Bakker Lamers
Jarreau in Den Haag

Bekijk ook
Nieuwe winkel voor Banketbakkerij Krijn Verdoes
Nieuwe bakkerswinkel Gorter
Bakker Van Gils nu in centrum Chaam
Nieuwe winkel voor Bakkerij De Kof
Nieuwe winkel voor Bakkerij Kromhout
Nieuwe winkel en naam Bakkerij Van den Oord
Nieuwe winkel voor Stadsbakkerij Delft
Nieuwe winkel voor Bakker Piet
Nieuwe winkel voor Bakkerij Vos

Op zoek naar interieurinrichters?

Reageer op dit artikel