nieuws

Bakkerijen Klink en Englebert gaan samen

Nieuws

VOORBURG – Klanten die de bakkerijen Klink in Voorburg en Englebert in Leiderdorp bezoeken maken vanaf 6 mei kans op een jaar lang gratis Heerenbrood. Reden: de bakkerijen Klink en Englebert gaan samen.

Bakkerijen Klink en Englebert gaan samen

VOORBURG – Klanten die de bakkerijen Klink in Voorburg en Englebert in Leiderdorp bezoeken maken vanaf 6 mei kans op een jaar lang gratis Heerenbrood. Reden: de bakkerijen Klink en Englebert gaan samen.

De nieuwe naam luidt Klink & Englebert. Bas en Suzanne Bays namen vijf jaar geleden bakkerij Englebert (Heerlijk&Heerlijk) in Leiderdorp over en drie jaar daarna Echte Bakker Klink in Voorburg. ‘In die twee jaar zijn we geleidelijk naar elkaar toe gegroeid,’zegt Bays. ‘We hebben bewust die tijd genomen om de medewerkers aan elkaar te laten wennen. En onze trouwe klantenkring aan de “nieuwe”producten uit beide bedrijven.

Fusie
Per 6 mei is de fusie officieel. ‘De winkels (7 in totaal) blijven gewoon open, maar in de week voorafgaand aan 1 mei wordt alles omgebouwd. Verpakkingsmateriaal, huisstijl, het logo op de bestelwagens: het wordt allemaal gelijkluidend net als het aanzien van de winkels’, laat Bays weten.

Broodlijn
Om de fusie te vieren wordt een nieuwe broodlijn geïntroduceerd: Heerenbrood, bestaande uit vijf soorten. Naast donker, meergranen, zonnepit zijn dat pompoen en supergraan. Klanten maken kans op een jaar lang gratis brood en gebak. Het enige dat ze moeten doen is een originele foto maken voor en van de vijf winkels van Klink Englebert.

 

Reageer op dit artikel