nieuws

Bakkerij De Hoop nieuw in Hattem

Nieuws

HATTEM – Hattem heeft er een nieuwe brood- en banketbakker bij Echte Bakker de Hoop heeft zich gevestigd in het pand waar voorheen Bakkerij Kamphorst actief was.

HATTEM – Hattem heeft er een nieuwe brood- en banketbakker bij Echte Bakker de Hoop heeft zich gevestigd in het pand waar voorheen Bakkerij Kamphorst actief was.

Eigenaar Jan Kloeze heeft vorige week zijn derde vestiging geopend. Naast Wezep en Hattemerbroek, heeft hij nu ook een winkel in Hattem. ‘Om 12 uur ’s nachts beginnen we met bakken, zodat om half 8 de eerste broden vers in de winkel liggen. We bakken niet alleen voor onze drie eigen vestigingen, maar leveren ook brood aan bakkerswinkels in Heerde en Zwolle.’ De bakkerij is gevestigd in Hattemerbroek waar drie broodbakkers en drie banketbakkers werken. Twee bezorgers voorzien de andere vestigingen. In Hattem zal de scepter over de winkel gezwaaid worden door Jeannette Riezebos die al sinds haar vijftiende bij Bakkerij de Hoop werkzaam is.

Lees het hele artikel

Reageer op dit artikel