nieuws

Patisserie Vermeer verstopt zilveren ringen in paaseieren

Nieuws

LISSE – Kindersurprise voor volwassenen. Patisserie Chocolaterie Vermeer uit Lisse heeft samen met de juwelier een ludieke paasactie ontwikkeld. Klanten maken bij aankoop van een paasei kans op een zilveren ring.

Patisserie Vermeer verstopt zilveren ringen in paaseieren

LISSE – Kindersurprise voor volwassenen. Patisserie Chocolaterie Vermeer uit Lisse heeft samen met de juwelier een ludieke paasactie ontwikkeld. Klanten maken bij aankoop van een paasei kans op een zilveren ring.

In de vele honderden paaseieren die Vermeer de komende weken maakt, worden tien zilveren ringen verstopt. Eigenaar Robin Peereboom: ‘We zijn net begonnen en het hele dorp praat er al over. Je hoort veel klaagzang in ondernemersland. Bij ons niet, we blijven actief.’ Naast zilveren ringen, maken de klanten van Vermeer ook kans op een reis naar Rome. In de winkel staat een groot showstuk van chocolade. Klanten kunnen raden hoeveel eieren er in zijn verwerkt.

Bekijk de foto

Reageer op dit artikel