nieuws

Hygiënecode voor Fijnbakkerij Bouman

Nieuws

CULEMBORG – Fijnbakkerij Bouman heeft onlangs het hygiënecode-certificaat voor de brood- en banketbakkerij ontvangen.

CULEMBORG – Fijnbakkerij Bouman heeft onlangs het hygiënecode-certificaat voor de brood- en banketbakkerij ontvangen.

De hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- en drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Voedsel en Warenautoriteit (VWA) controleert de bakkerijen aan de hand van deze hygiënecode.
Het hygiënecode-certificaat is een initiatief van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in samenwerking met ISACert B.V. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels