nieuws

Monsieur Paul en Hoekstra strijden in finale innovatie wedstrijd

Nieuws

HILVARENBEEK – Monsieur Paul maakte het meest innovatieve product. Dat werd dinsdag bekend gemaakt tijdens de tweede van twee Najaarsdagen van Beko. Monsieur Paul moet het in de finale opnemen tegen Klaes Hoekstra.

HILVARENBEEK – Monsieur Paul maakte het meest innovatieve product. Dat werd dinsdag bekend gemaakt tijdens de tweede van twee Najaarsdagen van Beko. Monsieur Paul moet het in de finale opnemen tegen Klaes Hoekstra.

Peter de Wit, Hans van Noort, Ton Baltussen (Van der Pol), Helma Elemans (Beko Benelux) en Frank van Sprang (Beko Advies) vonden het product van De Hartige Kaastaart van Monsieur Paul uit Maassluis het meest innovatieve. Monsieur paul en Bakkerij Hoekstra  strijden op 21 oktober om de overall titel. Beko zal dit product tijdens de Bakkerij Dagen 2010 introduceren en in de markt zetten met een consumentenactie. Vorig jaar won de Mindshocker van Bakker den Heuvel uit Oirschot.

Speculaas
Bakkers konden ook hun kleine en gevulde speculaas laten keuren door een vak- en consumentenjury. De eerste prijs bij kleine speculaas was voor Banketbakkerij Pruyn uit Nijmegen. Tweede en derde waren Bakkerij Harrie-Jan Loeffen uit Cuijk enEchte Bakker Martens uit Sittard. Bakkerij Scholten uit Zelhem won de eerste prijs bij het gevulde speculaas. Tweede werd Bakkerij Harrie-Jan Loeffen uit Cuijk en derde Bakkerij Cees Veth uit Krimpen a/d IJssel

Demonstraties
Naast productkeuringen presenteerden ongeveer vijftig leveranciers van bakkerijgrondstoffen en –benodigdheden hun najaarsproducten en innovaties waarbij de leden van de Beko inkoopverenigingen kunnen profiteren van zogenaamde vroegboekkortingen. Ook  werd er doorlopend gedemonstreerd.

 

Reageer op dit artikel