nieuws

Hoekstra naar finale innovatiefste product

Nieuws

LELYSTAD – Klaes Hoekstra maakte het meest innovatieve product. Dat werd dinsdag bekend gemaakt tijdens de eerste van twee Najaarsdagen.

LELYSTAD – Klaes Hoekstra maakte het meest innovatieve product. Dat werd dinsdag bekend gemaakt tijdens de eerste van twee Najaarsdagen.

Peter de Wit, Hans van Noort, Ton Baltussen (Van der Pol), Helma Elemans (Beko Benelux) en Frank van Sprang (Beko Advies) vonden het product van Klaes Hoekstra uit Bedum het meest innovatieve product was van de tien inzendingen. Zijn hartige snack ‘Tarto Italiano’ scoorde op alle onderdelen het hoogste aantal punten. Volgende week op 15 september wordt tijdens de Najaarsdag van Beko Zuid en Weba-Inco ook een winnaar gekozen. Beiden strijden vervolgens op 21 oktober om de overall titel. Beko zal dit product tijdens de Bakkerij Dagen 2010 introduceren en in de markt zetten met een consumentenactie. Vorig jaar won de Mindshocker van Bakker den Heuvel uit Oirschot.

Demonstraties
Naast productkeuringen presenteerden ongeveer vijftig leveranciers van bakkerijgrondstoffen en –benodigdheden hun najaarsproducten en innovaties waarbij de leden van de Beko inkoopverenigingen kunnen profiteren van zogenaamde vroegboekkortingen. Ook  wordt er doorlopend gedemonstreerd. Dit keer heeft Beko gekozen voor: Belegde broodjes, Chocolade, Marsepein en Gebakkelijk. 
 

Zie ook: Media springen massaal op Pandemiebroodje Bakkerij Hoekstra

Lees alle berichten over Hoekstra

Reageer op dit artikel