nieuws

Hans van Breukelen motiveert Brabantse bakkers

Nieuws

DOETINCHEM – Brabant heeft vanaf vandaag zijn eigen brood. Vijf bakkers uit de provincie introduceren vandaag Brabander. Dinsdag was de introductie voor de medewerkers met een motivatietraining van Hans van Breukelen.

Hans van Breukelen motiveert Brabantse bakkers

DOETINCHEM – Brabant heeft vanaf vandaag zijn eigen brood. Vijf bakkers uit de provincie introduceren vandaag Brabander. Dinsdag was de introductie voor de medewerkers met een motivatietraining van Hans van Breukelen.

De vijf bakkers die het nieuwe brood op de markt brengen zijn: Bakkerij van de Ven uit Venhorst, Bakkerij Doomernik uit Heeswijk Dinther, Bakkerij Floor van Lieshout uit Tilburg, Bakkerij Bekkers uit Nijnsel en Echte Bakker Lamers uit Heesch. Brabander is een meergranenbrood en is verkrijgbaar in drie varianten.

Lees meer over Brabander
Luister radio-interview Bart Lamers met Omroep Brabant

Reageer op dit artikel