nieuws

Geert-Jan Heesterbeek maakt Lekkerste bonbon van Nederland

Nieuws

ALMERE – De bonbon van Geert-Jan Heesterbeek, werkzaam bij Visser Chocolade in Schimmert is gekozen tot de Lekkerste bonbon van Nederland.

Geert-Jan Heesterbeek maakt Lekkerste bonbon van Nederland

ALMERE – De bonbon van Geert-Jan Heesterbeek, werkzaam bij Visser Chocolade in Nuth is gekozen tot de Lekkerste bonbon van Nederland.

De chocolatier won de prijs zondagmiddag tijdens de finale van de wedstrijd De Lekkerste Bonbon van Nederland De wedstrijd, initiatief van Belcolade, (onderdeel van Puratos) werd dit jaar gehouden tijdens de Smaakparade in Almere. Volgens de vakjury (bestaande uit Hans Hulshof, Robert van Beckhoven en Dominique Persoone) was de bonbon van Heesterbeek (Bullet limited edition) op alle fronten de beste. Tweede werd Dennis Stans, werkzaam bij Oonk in Enschede. Stans sleepte ook de Publieksprijs in de wacht. Derde werd Niels Verweij van Patisserie Holtkamp uit Amsterdam. Verweij won vorig jaar de Publieksprijs. Hans Frenks, werkzaam bij W. Koelman in Heemskerk en Hein Geers (winnaar in 2007) van Huize Geers in Tilburg werden vierde en vijfde.

Prijs
De wedstrijd De Lekkerste Bonbon van Nederland werd voor de derde keer gehouden door Belcolade, merk van Puratos. In 2007 won Hein Geers, van Huize Geers. Vorig jaar ging de titel naar Hans Hulshof uit Eibergen.  Winnaar van de vakjury Heesterbeek mag naar de Dominicaanse Republiek. Hoogtepunt van die reis is het bezoek aan de biologische cacao plantage, vanwaar Belcolade vier verschillende chocolades betrekt.

Bekijk het interview van Heesterbeek met de Telegraaf
 Lees alles over De Lekkerste Bonbon van Nederland

 

Reageer op dit artikel