nieuws

NBC trainingen gesubsidieerd door Europa

Nieuws

WAGENINGEN – Het volledige trainingsprogramma (met uitzondering van BHV-training) van het Nederlands Bakkerij Centrum wordt gesubsidieerd door Europa. Hierdoor worden de trainingen nagenoeg gratis voor bedrijven.

NBC trainingen gesubsidieerd door Europa

WAGENINGEN – Het volledige trainingsprogramma (met uitzondering van BHV-training) van het Nederlands Bakkerij Centrum wordt gesubsidieerd door Europa. Hierdoor worden de trainingen nagenoeg gratis voor bedrijven.

 Bedrijven die vallen onder de CAO Bakkersbedrijf en die deelnemen aan een najaarstraining van het NBC, ontvangen nu naast de branchesubsidie van 25 of 50 procent een extra subsidie van 40 procent. Alle bakkerijen ontvangen hierover deze week een brief van het NBC.

Deelname
In deze gids (Trainingsgids Nederlands Bakkerij Centrum – Najaar 2009)staat een compleet overzicht van alle trainingen die het NBC in het najaar aanbiedt. De informatie is ook terugvinden op de site van het NBC.

Aanbod
In het trainingsprogramma zitten trainingen voor alle beroepsgroepen. Zo kunnen ondernemers en hun medewerkers terecht voor masterclasses en ééndaagse praktijktrainingen zoals ‘Dessertgebakjes‘ of ‘Eindejaarsproducten’. Er kunnen ook trainingen gevolgd worden op het gebied van ondernemen, leidinggeven, verkoop, hygiëne, arbo en milieu. Voor bakkerijen die zich al hebben aangemeld, wordt de nieuw verkregen subsidie automatisch verrekend.

 

Reageer op dit artikel