nieuws

Gewonde bakker met succes geopereerd

Nieuws

NEER – De 27-jarige medewerker van de Verwenbakker in Neer die donderdag 30 juli gewond raakte tijdens de broodproductie is met succes geopereerd.

Gewonde bakker met succes geopereerd

NEER – De 27-jarige medewerker van de Verwenbakker in Neer die donderdag 30 juli gewond raakte tijdens de broodproductie is met succes geopereerd.

Dat zegt Hans Hutten, eigenaar van het bakkersbedrijf nadat hij vandaag contact heeft gehad met de familie. De man raakte gisteren met zijn hand bekneld in de deeghopper die boven de afweger staat en niet zoals eerder gemeld in de deegkuip. Hans Hutten: ‘Hij is door onze technische dienst en de brandweer bevrijd. Hij is inmiddels geopereerd en zijn hand zit er gelukkig nog aan. Alles lijkt goed te komen.’

Goed beveiligd
De arbeidsinspectie heeft gisteren direct een onderzoek ingesteld en heeft geconstateerd dat de bakkerij niets te verwijten valt. Hutten: ‘De machine is goed beveiligd, we hoeven hem niet aan te passen. We hebben groenlicht gekregen voor de productie. Het ongeluk is dan ook buiten de beveiligingseisen om gebeurd.’
 

Reageer op dit artikel