nieuws

Emondt, Ter Haar en Hebaco houden Innovatie Dagen

Nieuws

NIJVERDAL – Emondt, Hebaco en Ter Haar houden op 1 en 2 september de Bakkerij Innovatie Dagen. Techniek, energie, winkelpresentatie en product zullen centraal staan.

NIJVERDAL – Emondt, Hebaco en Ter Haar houden op 1 en 2 september de Bakkerij Innovatie Dagen. Techniek, energie, winkelpresentatie en product zullen centraal staan.

Naast innovatieve (bakkers)winkelconcepten, een efficiënte oliebollenlijn en een compleet draaiende bakkerij met nieuwe technieken en machines, verzorgd door de drie organiserende partijen, zal König haar nieuwste kleinbroodlijn presenteren. Ralf Veldhuis van Marsman Almelo gaar dieper in op energie besparen in de bakkerij. Bakspeciaal gaat in op eerlijke grondstoffen, Martin Bootsman van Luscious Loaf bakt broden met nieuwe wereldsmaken.

Ook wordt er dieper in gegaan op het onderwerp hoe prikkelend te presenteren. Marja Meijssen, columniste van Bakkerswereld en eigenaar van Simon Meijssen en Bakken met Passie in Amsterdam geeft een enthousiaste presentatie over haar verbondenheid met de branche. Deelnemers aan de workshops moeten zich hierv voor aanmelden.  
Meer informatie/aanmelden voor de workshops: www.bakkerijinnovatiedagen.nl
 

Reageer op dit artikel